Loading...
НАЈНОВИЈЕ ВИЈЕСТИ
НОВОСТИ

Матурска екскурзија и излети

Објављено: 30.06.2023.

Поред свакодневних школских активности посебну пажњу привлаче једнодневни излети, који се дуго памте и препричавају, а изнад свих излета је свакако матурска екскурзија.

Током ове школске године ученицима завршних разреда смо успјели понудити екскурзију, у којој су посјетили градове Венецију, Верону, Лидо ди Језоло, Барселону, Лорет де Мар, Ницу, Кан и Трст.

Ученици су уживали у љепотама туристичке понуде коју нуде Италија, Шпанија и Француска. Провели су незаборавне дане дружећи се, уживајући у мирису мора, посматрајући грађевине и пробајући укусну храну.

Једнодневни излети организовани су за Београд, Смедерево и Нови Сад.

Ученици првих разреда посјетили су Београд, ученици других разреда Нови Сад, а ученици трећих посјетили су Смедерево. У Београду смо обишли Авалу, Маракану, Калемегдан, улицу Кнез Михаилову. У Новом Саду смо обишли манастир Хопово, Сремске Карловце, Петроварадин и прелијепи центар града. У Смедереву смо посјетили тврђаву, центар града а затим Војни музеј у Београду.

Поред ових излета, организован је и наградни излет за одличне ученике, ученике који похађају секције и ученике који су учествовали на такмичењима. Посјетили смо манастир Крупа на Врбасу, затим слапове на Врбасу, а потом четири сата провели у Бањалуци уживајући у љепотама Бањалуке на сунчаном дану. Организујући овај излет показали смо да желимо да наградимо оне, који се током цијеле године труде и постижу добре резултате. Желимо да покажемо да видимо, цијенимо и подржавамо оне који уче и да је још увијек знање, труд, амбиције и лијепо понашање у моди и да ће се сигурно једном исплатити.